Atenen 10 adults i un nadó en un restaurant de Monistrol per falta d'extracció de fums

Els Bombers s'hi han dirigit per un avís d'incendi a la xemeneia i han detectat nivells de monòxid de carboni elevat

Accés al restaurant afectat per l'incendi
Accés al restaurant afectat per l'incendi | Xarxes
17 d'octubre del 2021
Actualitzat el 19 d'octubre a les 0:26h
Deu persones adultes i un nadó han estat atesos aquest diumenge al migdia per personal del Sistema d'Emergències Mèdiques després que els Bombers detectessin nivells elevats de monòxid de carboni a l'interior del restaurant la Rectoria, al carrer Sant Joan de Monistrol de Montserrat. Cap dels afectats ha requerit trasllat hospitalari.

Els fets han passat aquest diumenge a les 3 del migdia quan els Bombers han rebut un avís d'incendi en una xemeneia del restaurant. Quan els Bombers han arribat al lloc, ja hi havia la Policia Local de Monistrol que, juntament amb els mateixos treballadors de l'establiment, havien apagat les flames, però s'ha comprovat que l'extracció de fums no funcionava correctament degut al sutge de la xemeneia.

Els Bombers han fet una mesura que ha donat nivells alts de monòxid de carboni a l'interior del local i ha desallotjat les persones que s'hi trobaven dins, deu adults, entre clients i treballadors i el nadó.

Després de comprovar que cap de les persones que es trobava a l'interior del restaurant no ha patit cap problema respiratori, l'Ajuntament ha tancat el restaurant pendent de solucionar el problema, tot i que és un establiment que només obre els caps de setmana.