El Covisa Manresa FS aconsegueix un punt d'or a Cerdanyola (5-5)

Els manresans van controlar el marcador al llard de gairebé tot el partit

El Covisa Manresa FS ha aconseguit un important punt a Cerdanyola
El Covisa Manresa FS ha aconseguit un important punt a Cerdanyola | MFS
17 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 10:11h
El Covisa Manresa FS ha aconseguit aquest dissabte un important punt a la pista del Cerdanyola FC, amb un empat a 5 final. Inici molt intens dels locals que han entrat al partit molt bé amb el primer gol només començar amb un xut exterior de l'exjugador del Salou Ricardo Jorge. A partir d'aquesta acció, els manresans han reaccionat amb un gol de Lavado. Amb l'empat, de nou, al marcador, els manresans han pressionat a la primera línia de defensa local durant tota la resta de la primera part. Manu i Éric Castillo amb poca estona de marge han donat la volta al marcador deixant un parcial d'1-3 a l'electrònic.

Minut negatiu en els últims instants de la primera part del Covisa Manresa que han aprofitat els de Santi Lara per empatar el partit amb dos gols. Al descans, empat a tres. Abans, amb el parcial de 1-3 Ambrós ha pogut fer el quart davant el porter Larios

Desprès d'una primera part excepcional dels manresans, s'ha entrat al segon temps sense tanta intensitat i amb cap dels dos equips mostrant tant talent. Amb aquestes premisses i a mitjans de la segona part, els locals s'han avançat al marcador, però Santa, poc després, ha tornat a posar el conjunt bagenc dins el partit amb el gol de l'empat a quatre a set minuts per al final. Amb joc altern, Asis ha fet el gol del partit amb un xut exterior avançant als visitants a quatre minuts per al final.

Amb mínima desavantatge, els de casa han sortit amb porter jugador i han empatat a dos minuts per acabar. Poc després, han disposat d'una segona ocasió que han errat a pocs segons per la botzina final.

La propera jornada del Covisa Manresa FS serà al Pujolet diumenge a 2/4 d'1 del migdia davant el conjunt balear de Muro Futsal

Fitxa tècnica
Cerdanyola FS: Larios, Amores, Bugi, Hector Albadalejo i Ricardo Jorge; Javier Garcia, Aguilar, Gabi, Daniel, Alonso i Hurtado.

Covisa Manresa FS: Adil, Lavado, Eric, Asis i Ambros; Santa, Kalet, Manu, Terri i Nabil.

Àrbitres: Julián Novilla i Marc Romero

Gols: 1-0 Ricardo Jorge m 2, 1-1 Lavado m 3, 1-2 Manu m 8, 1-3 Eric Castillo m 8, 2-3 Alonso m 19, 3-3 Amores m 20; 4-3 Ricardo Jorge m 32, 4-4 Santa m 33, 4-5 Asis m 36, 5-5 Hector Albadalejo m 38.