Pedro Martínez explica que s'han hagut d'adaptar al seu rival

Fotis Katsikaris ha trobat el BAXI Manresa que esperava

Pedro Martínez durant el partit contra l'Unicaja Málaga
Pedro Martínez durant el partit contra l'Unicaja Málaga | Manel Mas
16 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 23:33h
Pedro Martínez, tècnic del BAXI Manresa, ha començat la roda de premsa explicant que el seu equip ha hagut d'adaptar-se al joc que li ha plantejat l'Unicaja de Màlaga. El fet que els andalusos juguessin força estona amb dos bases o bé tres jugadors ‘petits' l'ha obligat a fer jugar conjuntament Dani Pérez i Sylvain Francisco més minuts que en partits anteriors o bé que Guillem Jou actués en la posició de ‘tres' també més estona. 

La reacció de l'Unicaja al tram final ha generat dubtes al BAXI Manresa. Pedro Martínez veia un final a cara o creu. Però en aquell moment ha aparegut Dani Pérez que amb els seus dos triples "ha trencat el partit". De fet, el tècnic ha comentat que el partit l'han hagut de guanyar dos cops. Un primer cop quan han aconseguit una gran renda i després amb els esmentats triples de Pérez. Una altra de les claus ha estat l'actuació dels jugadors interiors.

La setmana vinent, el BAXI Manresa no tindrà partit europeu i no jugarà la Lliga Endesa fins diumenge. Això no alterarà la feina setmana malgrat la dura setmana que han viscut els jugadors manresans. Aquest diumenge descansaran, el dilluns tindran doble sessió i la resta de setmana treballaran durament per afrontar el duel contra el Fuenlabrada de la millor forma possible. En cap cas, al Nou Congost es relaxaran pel fet de tenir vuit dies entre partit i partit. 

Fotis Katsikaris ha trobat el BAXI Manresa que esperava
L'entrenador l'Unicaja de Màlaga, Fotis Katsikaris, ha explicat que la primera part ha condicionat molt el partit. Els seus jugadors han arribat tard a moltes situacions i això els jugadors del BAXI Manresa ho han sabut aprofitar per fer 50 punts. També han influït molt els triples alliberats que han errat els seus homes.

El tècnic grec havia comentat a la prèvia que l'equip manresà era molt diferent a la resta d'equips amb qui s'havien enfrontat. I això és el què s'ha trobat. Katsikaris ha definit el BAXI Manresa com un equip que corre molt bé al contraatac i que anota molts punts després de rebot. La prova del Nou Congost ha estat tan dura com havia previst. 


Arxivat a