Llibres

«Els gegants» dels bagencs Crusellas i Gubianas, a la prestigiosa llista White Ravens 2021

És una prestigiosa selecció que des de fa 35 anys elabora la Internationale Jugendbibliothek i està formada per 200 títols de literatura infantil i juvenil

Una de les il·lustracions de Valentí Gubianas a «Els gegants» | Valentí Gubianas
per Redacció, 14 d'octubre de 2021 a les 17:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El llibre Els gegants (Publicacions de l'Abadia de Montserrat) escrit per l'artesenc Quim Crusellas i il·lustrat pel navassenc Valentí Gubianas ha estat inclòs a la llista White Ravens 2021.

La White Ravens és una prestigiosa selecció que des de fa 35 anys elabora la Internationale Jugendbibliothek i està formada per 200 títols de literatura infantil i juvenil (procedents de 54 països i 38 llengües diferents), publicats recentment i que per les seves característiques (temàtica, innovació artística, estil literari, etc.) mereixen ser destacats. L'elecció dels llibres, entre els milers que rep cada any la biblioteca, està feta per 20 especialistes en literatura infantil i juvenil que cada any elabora la Internationale Jugendbibliothek (International Youth Library).


Els llibres recomanats s'exhibiran a l'estand de la Internationale Jugendbibliothek a la Bologna Children's Book Fair 2022.

 

Participació