«Els gegants» dels bagencs Crusellas i Gubianas, a la prestigiosa llista White Ravens 2021

És una prestigiosa selecció que des de fa 35 anys elabora la Internationale Jugendbibliothek i està formada per 200 títols de literatura infantil i juvenil

Una de les il·lustracions de Valentí Gubianas a «Els gegants»
Una de les il·lustracions de Valentí Gubianas a «Els gegants» | Valentí Gubianas
Redacció
14 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 17:32h
El llibre Els gegants (Publicacions de l'Abadia de Montserrat) escrit per l'artesenc Quim Crusellas i il·lustrat pel navassenc Valentí Gubianas ha estat inclòs a la llista White Ravens 2021.

La White Ravens és una prestigiosa selecció que des de fa 35 anys elabora la Internationale Jugendbibliothek i està formada per 200 títols de literatura infantil i juvenil (procedents de 54 països i 38 llengües diferents), publicats recentment i que per les seves característiques (temàtica, innovació artística, estil literari, etc.) mereixen ser destacats. L'elecció dels llibres, entre els milers que rep cada any la biblioteca, està feta per 20 especialistes en literatura infantil i juvenil que cada any elabora la Internationale Jugendbibliothek (International Youth Library).

Els llibres recomanats s'exhibiran a l'estand de la Internationale Jugendbibliothek a la Bologna Children's Book Fair 2022.