Santpedor acollirà aquest diumenge propostes artístiques en el marc del Festival Test

Teatre, dansa, música i circ de curta durada són algunes de les propostes que es podran veure en aquest festival

Santpedor acollirà aquest diumenge el Festival Test
Santpedor acollirà aquest diumenge el Festival Test | Cal Gras
Redacció
14 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 12:32h
El Festival Test, nascut de la Xarxa Testimoni Escènic del centre de producció cultural i residència d'artistes Cal Gras, a Avinyó, arriba a Santpedor aquest proper diumenge, 17 d'octubre.

A partir de les 5 de la tarda a la plaça Gran U d'Octubre els espectadors podran veure quatre propostes de curta durada de diversos llenguatges escènics (teatre, dansa, música i circ) i creats per a espais reduïts i no convencionals. Les obres proposades per l'Ajuntament de Santpedor són: Aquest sol, hi és per a tots?, Puntos suspendidos de la companyia Tan lluny, Perdre el temps de la companyia WeColorMusic i No pastanaga de la companyia Espavila

El regidor de Cultura, Agustí Comas, destaca que "el treball transversal que es fa amb la resta de municipis per contribuir a la difusió de la cultura ens enriqueix social i col·lectivament, fent arribar al públic un tipus d'espectacles que no es veuen en els circuits habituals i és una manera també de potenciar aquests tipus de companyies, en un format àgil i a la vegada més intens que permet una connexió més directe amb el públic".

Santpedor participa al Festival Test des de l'any 2017, que es fa de forma itinerant pels municipis que formen part de la Xarxa Testimoni Escènic. El Festival, que arriba a la 6ª edició amb 13 municipis adherits, ja ha passat per Avinyó, Navarcles, Balsareny i Callús, i passarà per Santpedor i vuit municipis més de la Catalunya central al llarg dels mesos d'octubre i novembre.
Arxivat a