Healthy Communities es posa en marxa amb l'enviament de cartes a habitants de Sallent i Cardona

Paral·lelament, començaran a mesurar a les persones que acceptin participar en el projecte, donant cita a partir de finals d'octubre

Presentació de la represa de l'estudi Healthy Communities el passat mes de juny
Presentació de la represa de l'estudi Healthy Communities el passat mes de juny | Fundació SHE
Redacció
13 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 15:55h
La Fundació SHE – Fundació "la Caixa", liderada pel Dr. Valentí Fuster, ha realitzat el primer enviament de cartes adreçades a aquelles persones que han estat seleccionades a través del sorteig aleatoritzat del cens de les poblacions de Sallent i Cardona per al projecte Healthy Communities. 

Aquests enviaments de cartes es duran a terme en tres tandes. Ara, s'ha fet la primera tanda, on s'han enviat les cartes a la franja d'edat més jove, de 12 a 17 anys, i també al primer grup d'adults, de 18 a 67 anys. El segon enviament es farà a principis de desembre i el tercer a principis de febrer. Paral·lelament, començaran a mesurar a les persones que acceptin participar en el projecte, donant cita a partir de finals d'octubre. En el cas de la franja d'edat de 12 a 17 anys, els mesuraran en els seus propis centres educatius. 

També, durant aquest mes d'octubre, part de l'equip de Healthy Communities sortiran al carrer, tant a Sallent com a Cardona, per atendre i resoldre dubtes i donar a conèixer tots els detalls del projecte. A les xarxes socials del projecte Healthy Communities (@healthycommunities_2030) s'hi troben més detalls de les dates concretes pròximament. 

Per als que rebin la carta, cal seguir les instruccions que s'indiquen en el document. En el cas que s'accedeixi a participar, cal trucar al telèfon d'atenció que apareix al mateix document o enviar un correu a [email protected]. A partir d'aquí es gestionaran els horaris per als primers mesuraments al Centre Cívic de Cardona o al Viver d'Empreses de Sallent

Recordar en què consisteix Healthy Communities
Es tracta d'un estudi científic per avaluar l'eficàcia d'una intervenció comunitària prestant especial atenció als principals factors de risc de les malalties cardiovasculars.

Hi participaran 2.300 persones dels municipis de Sallent i Cardona amb l'objectiu de validar científicament que la intervenció en una comunitat impacta de manera positiva en els hàbits de vida de la seva ciutadania, aconseguint, així, la millora de la salut i de la qualitat de vida, i la reducció del risc de patir malalties cardiovasculars, primera causa de mort al món.
Arxivat a