Calders consolida la seva Fira Saludable, en els seus nou anys d'existència

Durant els actes no hi van faltar tampoc els tastets de teràpies

La Fira Saludable ha acollit un espectacle de la companyia Filigranes
La Fira Saludable ha acollit un espectacle de la companyia Filigranes | Toni Carrasco
Toni Carrasco
12 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 16:24h
Durant tot el cap de setmana una munió de gent ha omplert el centre de Calders per gaudir, un any més, i ja en són nou, de la seva Fira Saludable on es podia trobar un ampli ventall d'activitats i fins a deu tastets de teràpies, tot gratuït.

La fira es complementava amb una trentena de paradetes a la plaça Major amb tota mena de productes de proximitat i saludables com vi, oli, ratafia, formatges, embotits, mel, cosmètica, herbes remeieres, bijuteria artesanal, costura creativa, ceràmica, verdures, sabons i molt més.

Amb deu anys d'existència el Calders Saludable ja és tot un referent únic al Moianès i destaca per la diversitat de tècniques, xerrades, tallers i tastets a provar i tot de forma gratuïta. Entre aquests, destacaven els massatges infantils, els colors de les plantes, com reforçar el sistema immunitari, com evitar el mal d'esquena, sabons artesans i cup cakes, com fer sals de bany, artteràpia, colònia natural, primers auxilis per a infants i joves, aromateràpia amb olis essencials, stipper (acupuntura sense agulles), teràpia biodinàmica craniosacral, ioga, quiromassatge, reflexologia, reiki, neteja d'aura, sucs verds o show cooking de menjars terrorífics i saludables per a infants.

El Caldes Saludable també es va complementar amb una marxa nòrdica i un espectacle infantil de circ de la companyia Filigranes, El Circ Filixic