Una baralla entre dos bàndols a la plaça dels Infants de Manresa acaba amb un ferit i un detingut

La Policia Local va desarmar, reduir i detenir un dels participants en la baralla que brandava un tornavís

Plaça Infants - plaça Europa de Manresa on van passar els fets
Plaça Infants - plaça Europa de Manresa on van passar els fets | Pere Fontanals
Redacció
11 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 14:23h
Agents de la Policia Local de Manresa van detenir diumenge al migdia un jove de 19 anys, veí de Roses, amb nombrosos antecedents policials, per la seva participació en una baralla amb armes blanques entre dos bàndols a la plaça dels Infants de la capital del Bages. El jove va quedar detingut com a presumpte autor d'un delicte de desobediència i resistència a agents de l'autoritat.

Els fets van passar sobre 2/4 d'1 del migdia, quan el 092 va rebre diverses trucades que informaven que s'estava produint una baralla entre diverses persones, algunes de les quals esgrimien armes blanques, a la plaça dels Infants de Manresa.

Quan les patrulles de la Policia Local van arribar a lloc, els testimonis van advertir als agents que els joves havien fugit en sentir l'arribada de la presència policial. Els integrants d'un dels bàndols ho havien fet en direcció al carrer Sobrerroca i els de l'altre, Muralla del Carme avall.

A la plaça dels Infants només hi van quedar dos joves, un que presentava un trau al cap i un altre que brandava un tornavís amb violència i agressivitat. Quan els agents van comprovar que l'home no feia cas a les seves instruccions de deixar anar el tornavís, va ser desarmat, reduït i finalment detingut pels agents.

El jove ferit va ser traslladat amb ambulància a l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa.