La Troupe presentarà «Festisme» dijous durant la Fira Mediterrània

La banda, d'orígens vallesans i mallorquins, estrenarà part del seu nou directe a la final del Concurs Sons

La Troupe estrenarà el seu disc a la Fira Mediterrània
La Troupe estrenarà el seu disc a la Fira Mediterrània | La Troupe
Redacció
11 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 9:52h
La Troupe presentarà dijous el seu nou disc Festisme a la Fira Mediterrània de Manresa. Aquest serà el primer concert de presentació de l'espectacle i el tret de sortida de la gira del nou àlbum, publicat el passat 17 de setembre. La banda, d'orígens vallesans i mallorquins, estrenarà part del seu nou directe dins la programació OFF de la fira, en concret, a la final del Concurs Sons que organitzen la revista Enderrock i el CAT (Centre Artesà Tradicionàrius).

El concert començarà a la mitjanit a l'espai de la Taverna de la Fira. El grup ens portarà un directe nou, fresc i ple d'energia encomanadissa que de ben segur farà ballar, cantar i gaudir als espectadors de la primera fins a l'última cançó.

La Troupe presenta Festisme
Després d'avançar-nos tres cançons amb tres videoclips, La Troupe, per fi, estrena el seu primer disc coincidint amb l'arribada de la tardor. La banda d'orígens catalans i balears estrena aquest primer treball anomenat Festisme, sota el seu propi segell, LT Records. Deu cançons cuidades des de la delicadesa però també des de la bogeria. De la cumbia al vals i de la ranxera al reggae. De la festa a l'emoció i de la introspecció al desenfrè. Una combinació d'estils, danses i lletres perfectes per ballar i desinhibir-se durant hores i hores.

La banda que ha dut a terme la gravació d'aquest disc està formada per Núria Perich (bateria), Josep A. Molina (baix), Judit Domènech (guitarra i veus), Gregori Amengual (teclats i veus), Joana Gumí (acordió diatònic i veu) i Ernest Garrido (veu). Ha estat gravat, mesclat i masteritzat per Arnau Burdó, amb col·laboració d'Adrià Vidaña, a Udo R. Braüna Studios, Sotrack Records i La Fournier. Producció musical de La Troupe i Marià Roch.

Els disc ha comptat amb les col·laboracions de l'Alba Careta, trompeta a Da Festi; Ferran Gallart (Strombers), veu a Da Festi; Pep Callau, veu en off a Da Festi; Marià Roch, veus, palmes i percussions; i Arnau Burdó, veus.