El Hapoel Jerusalem comença la seva lliga amb victòria abans de rebre el BAXI Manresa

L’Ostrow Stal també guanya mentre que el Pinar Karsiyaka perd per la mínima

El Hapoel Jerusalem va començar la lliga amb victòria
El Hapoel Jerusalem va començar la lliga amb victòria | Israel Hayom
11 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 8:41h
El Hapoel Jerusalem ha començat aquest cap de setmana la seva participació a la lliga israeliana amb una treballada victòria davant el Galil Elyon. El proper rival del BAXI Manresa a la Basketball Champions League va haver de treballar molt per sumar el triomf ja que al descans perdia 45-37. El conjunt de Jerusalem va equilibrar la situació al tercer quart en què ja només perdia per dos punts. Un 11-27 parcials als últims deu minuts va situar el 69-83 definitiu.

L'Stal Ostrow, rival del BAXI Manresa a la primera jornada europea, va sumar una nova victòria a la lliga polonesa després d’imposar-se a domicili al Dabrowa Gornizca (96-112). L’Ostrow va basar la seva victòria al primer quart en què va acabar dominant per 26-39. El domini va seguir als dos períodes posteriors mentre que només van cedir al marcador parcial dels darrers deu minuts. Damian Kulling (20 punts) i James Palmer (17) van ser els màxims anotadors.

El Pinar Karsiyaka no va tenir tanta sort ja que va caure a la lliga turca si bé va ser davant l’Anadolou Efes (78-77). El partit va ser d’allò més ajustat i el Pinar vencia al descans de dos punts a la mitja part i de sis quan quedaven deu minuts. Un parcial de 19-12 al darrer quart el va privar de la victòria.