Ecoviure

Ecoviure tanca l'edició postpandèmia amb 3.000 visitants

Es consolida el Petit Ecoviure, la proposta per al públic familiar que ha fet el ple en totes les activitats

per Redacció, 11 d'octubre de 2021 a les 08:22 |
El Petit Ecoviure ha omplert totes les seves activitats | FTiFM
Ecoviure ha tancat la seva primera edició postpandèmia amb un balanç positiu després de la fira mercat que ha tingut lloc durant aquest cap de setmana al Palau Firal de Manresa. La fira ha rebut més de 3.000 visitants i més de 800 persones han participat en les diferents activitats ciutadanes celebrades des de divendres a la tarda i que han inclòs des d'un interessant debat sobre canvi climàtic i malalties emergents fins a la projecció de pel·lícules, xerrades, tallers i espectacles infantils. Moltes de les activitats s'han pogut seguir en streaming i continuaran disponibles al canal de YouTube de Fira de Manresa per tal que tothom qui ho vulgui pugui visualitzar-les.

Entre els expositors d'enguany han destacat especialment els del sector del tèxtil sostenible, la cosmètica natural i l'energia solar. També hi ha hagut presència de moltes empreses del territori, que han vist en Ecoviure un aparador per donar-se a conèixer i establir contactes amb els seus clients.


El Petit Ecoviure, la proposta adreçada al públic familiar, s'ha consolidat en aquesta segona edició, fent el ple en totes les activitats. I per primera vegada, la fira ha fet un esforç per apropar-se als adolescents gràcies a una col·laboració amb l'institut Lluís de Peguera de Manresa. La voluntat de l'organització és la d'aprofundir en aquest projecte per acabar tenint una programació atractiva per al públic d'aquesta franja d'edat.

Les activitats d'Ecoviure han anat més enllà del Palau Firal i se n'han celebrat també algunes al centre de Manresa, amb la voluntat que la fira deixi petjada a la ciutat. En aquest sentit, tant el debat com la pel·lícula que es va projectar dissabte al vespre a la Plana de l'Om van rebre una molt bona valoració per part dels assistents.


[noticia]99798[/n

 

Participació