El CE Manresa empata contra el FC Vilafranca un partit per guanyar (1-1)

Els de Ferran Costa van tenir diverses oportunitats, inclòs un pal, per emportar-se la victòria

Els jugadors del CE Manresa celebren el seu gol contra el FC Vilafranca
Els jugadors del CE Manresa celebren el seu gol contra el FC Vilafranca | CEM
Redacció
10 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 18:31h
El CE Manresa ha acabat empatant al Congost contra el FC Vilafranca un partit que, per ocasions, hauria d'haver guanyat. Els de Ferran Costa ha disposat de mitja dotzena d'ocasions clares de gol, inclòs un pal, que no han pujat al marcador.

El CE Manresa ha començat el partit amb control en els primers minuts, amb arribades a la porteria de Casamajor. El gol ha arribat al minut 38 després que Noah s'escapolís de tres defensors i fos tombat a dins de l'àrea. Nil Garrido ha estat l'encarregat de transformar la pena màxima.

Només començar la segona part, al minut 48, Cuello ha rematat fora per molt poc quan es trobava sol davant del porter. Tres minuts més tard, ha estat Nil Garrido que ha estavellat la pilota al pal. Després d'aquestes dues importants ocasions manresanes, el FC Vilafranca ha fet el gol de l'empat.

Lluny d'abaixar els braços, els jugadors locals han seguit lluitant per aconseguir el gol de la victòria. Al 71, un xut de Noah acabava a les mans del porter visitant i quan faltaven dos minuts per al final, Biel rematava a l'exterior de la porteria.

- Estadístiques del partit
- Resultats i classificació