Victòria del CN Manresa sobre el CN Sallent en el derbi bagenc de waterpolo (15-10)

Els manresans van marcar diferències a l'inici de la segona meitat amb un parcial de 5-0

El CN Manresa es va endur el derbi bagenc
El CN Manresa es va endur el derbi bagenc | CNM
10 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 10:01h
El partit entre els dos equips del Bages de la Lliga Catalana masculina de Primera Divisió va respondre a la expectació, ja que, malgrat que el resultat final de 15-10 favorable al CN Manresa sobre el CN Sallent sembla dir que va ser fàcil per als de Peirón, res més lluny de la realitat.

Per aconseguir els punts, els manresans van haver de treballar a fons. De sortida els de Fontcuberta es van posar 0-2 i 1-3, mentre que els amfitrions anaven a remolc, aconseguint arribar a empatar a tres momentàniament abans d'arribar a la fi del primer quart tot i que van ser els sallentins qui arribarien en avantatge 3-4 al final del quart. Els golejadors del CN Sallent van ser R. Boixader, A. Modrego, M. Prat i G. Modrego, mentre que els gols locals eren anotats per A. Estany, A. Noguera i R. Serra.

El boia visitant M. Prat feia mal a la defensa manresana i el porter L. Cano posava car el gol. Així, el partit va continuar igualat, però el parcial de 3-1, -gols de J. López, G. Lafoz i R. Serra per als de casa i A. Holgado per al CN Sallent-, feien que s'arribés a l'equador del partit amb un 6-5 per als de les piscines Manel Estiarte.

Després del canvi de camp va arribar un parcial contundent, 6-2 per als de Peirón que sentenciava el partit. Tot i així, quan R. Serra posava el 7-5, no van baixar els braços i amb gols de M. Prat i B. Torras empataren a set gols. Però llavors, cinc de consecutius del CN Manresa -A. Estany, A. Noguera, dos, A. León i G. Lafoz-, feia que s'entrés en els darrers vuit minuts de joc amb la feina feta per part local. El control de X. Serra sobre M. Prat i trobar com superar al porter visitant van ser claus.

El quart període va ser d'intercanvi de gols que va suposar un parcial d'empat a tres. Els golejadors van ser A. Estany, X. Serra i R. Serra per part dels de la ciutat del Cardener, mentre que A. Modrego, M. Prat i A. Holgado ho feien per als del Llobregat.

CN Manresa: L. Villaró, R Serra 4, A Estany 3, A Batanés, G Lafoz 2, O Muns, L Mayol, A León 1, X Pelegrín , A Noguera 3, J López 1, X Serra 1.
CN Sallent: LP Cano, M Prat 3, R Holgado, J Trias, R Boixader 1, B Torras 1, A Holgado 2, A Modrego 1, A Montalà 1, G Modrego 1, D Solernou.

Arbitratge a càrrec de C. Roman. Va assenyalar 5 exclusions a jugadors locals per 15 als visitants.

Parcials: 3-4, 3-1, 6-2 i 3-3.