Pedro Martínez vol passar pàgina de la derrota però fent autocrítica

L'entrenador del Joventut de Badalona, Carles Duran, posa un deu al seu equip

Pedro Martínez durant al partit contra el Joventut
Pedro Martínez durant al partit contra el Joventut | D. Grau
09 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 20:37h
Pedro Martínez, tècnic del BAXI Manresa, ha aparegut seriós a la sala de premsa i decebut per no haver pogut competir davant el Joventut. En cap cas, ha volgut qualificar la dolorosa derrota encaixada a Badalona com un accident. Més aviat com a coses que poden passar i poden tornar a passar. Com també ha vaticinat que el seu equip tornarà a fer bons partits com el de diumenge passat contra el Baskonia o el de fa dues setmanes a Sevilla.

El BAXI Manresa ha combinat partit molt bons amb altres de molt dolents. L'entrenador de l'equip manresà ha promès treball per millorar de cara al futur i trobar una regularitat en el sentit positiu. Pedro Martínez no es vol fer mala sang tot i assumir la responsabilitat del mal partit jugat a l'Olímpic. El què toca ara és identificar aquelles coses que el BAXI Manresa ha fet malament per intentar que no tornin a passar. Tenir un partit de la Basketball Champions League no variarà la línia de treball al Nou Congost. 

Guillem Jou, en declaracions als micròfons de RAC1, ha comentat que "tot allò que podíem fer malament ho hem fet malament". El capità ha admès que la clara superioritat del Joventut i la manca de resposta que ha tingut el BAXI Manresa. Posteriorment, Jou ha demanat disculpes a l'afició, sobretot la desplaçada a Badalona, a través de Ràdio Manresa

Carles Duran posa un deu al seu equip
L'entrenador del Joventut, Carles Duran, ha posat un deu als seus jugadors pel partit que han fet del primer minut fins al darrer. Tret d'uns primers moments, la feina feta pels jugadors locals ha superat a "un equip que està fent molt bé les coses".

Aquest vespre, vuit jugadors verd-i-negres han fet deu o més punts. Duran ha admès que "el nostre objectiu és fer un joc coral des del primer dia". 


Arxivat a