Guillem Terradellas i Muriel Forn guanyen els premis de Viatges Manresans infantil

L'acte de lliurament de premis es va celebrar dijous al Casal de les Escodines

Muriel Forn i Guillem Terradellas, guanyadors dels Viatgers Manresans infantil
Muriel Forn i Guillem Terradellas, guanyadors dels Viatgers Manresans infantil | AjM
Redacció
08 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 17:04h
Guillem Terradellas i José, de 12 anys, i Muriel Forn i Peiró, de 7 anys, han guanyat respectivament els premis en categoria infantil a la millor fotografia de vacances 2021 i a la millor fotografia de l'itinerari fotogràfic realitzat el 19 de setembre passat. 

L'exposició de la vintena de fotografies presentades al concurs dels Petits Viatgers Manresans i a l'Itinerari fotogràfic 2021 des del Casal de les Escodines a la font de Sant Pau, es podrà visitar al mateix Casal de les Escodines fins al 29 d'octubre, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 16 a 20.30 h i dissabtes, de 10 a 14 h. 

Vacances relax, de Guillem Terradellas va agradar al jurat -format per una representant de l'Ajuntament de Manresa, una representant de Foto Art Manresa i una representant de l'Escola d'Art de Manresa- pel seu nivell tècnic; és una fotografia ben enfocada i que expressa molt bé la sensació de vacances i relaxament.

Punxes, de Muriel Forn, destaca, segons el jurat, per ser una mostra representativa de l'itinerari realitzat. És una perspectiva original: en un primer terme una tija i unes fulles d'esbarzer i un fons difuminat.

A continuació, al local de Foto Art Manresa va tenir lloc la xerrada de viatges Els nenets, pastors nòmades de Iamàlia (Sibèria), a càrrec de Francesc Bailón, antropòleg cultural i investigador de les cultures inuit i àrtiques.

El concurs i les activitats de Viatgers Manresans 2021 estan organitzades per l'Ajuntament de Manresa i Fot Art Manresa, amb la col·laboració de Viatges Concord, Foto Art Manresa, GuiesBtt.cat, Viatges Masanés, Victòria Complements, Bages Terra de Vins, Expert Juanola Photomaton, Llibreria Papasseit / Contrast Fotografia, Aurea Visuals, Fèmina, Abacus, Mont Sant Benet- Fundació La Pedrera, El Pati Vertical i EcoRailCardener.