Reunió al Parlament per avançar en matèria d'infraestructures viàries i ferroviàries al Bages

Eloi Hernàndez encapçala el grup que es reuneix amb els parlamentaris Ferran Estruch, David Saldoni i Cristòfol Gimeno, i proposa la creació d'una taula de treball compartida

Membres del Consell Comarcal del Bages amb representants del territori al Parlament
Membres del Consell Comarcal del Bages amb representants del territori al Parlament | CCBages
Redacció
07 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 17:48h
El Consell Comarcal del Bages treballa per aconseguir la complicitat dels representants del territori al Parlament de Catalunya per avançar en les millores pendents en matèria d'infraestructures viàries i ferroviàries a la comarca. El president del Consell Comarcal del Bages, Eloi Hernàndez, ha encapçalat el grup de la institució que s'ha reunit amb els parlamentaris Ferran Estruch (ERC), David Saldoni (Junts per Catalunya) i Cristòfol Gimeno (PSC).

"La trobada ha estat molt positiva i totes i tots hem compartit la necessitat d'avançar en totes aquelles reivindicacions pendents, entre les quals destaquen el projecte per fer realitat la variant de Castellgalí, a la C-55, l'alliberament del peatge de la C-16 i la reducció del temps de trajecte entre Manresa i Barcelona pel que fa al transport ferroviari", ha assegurat Hernàndez.

Compromís de treballar junts
En el marc de la trobada s'ha fet explícit el compromís de tots els participants de treballar junts i de manera coordinada per aconseguir que s'atenguin les demandes històriques del territori i afavorir el desenvolupament econòmic i social de la comarca. En aquest sentit, s'establirà una taula de treball que fixarà les prioritats i en què s'establiran els terminis per a la celebració de reunions i trobades amb diferents agents polítics, econòmics i socials.