El Col·legi d'Advocats de Manresa celebrarà divendres l'acte solemne del seu patró

A l'acte de Sant Raimon de Penyafort hi assistirà la presidenta del Consell de l'Advocacia Catalana, M. Eugènia Gay

David Casellas, degà del Col·legi d'Advocats de Manresa
David Casellas, degà del Col·legi d'Advocats de Manresa | Miquel Coll
Redacció
07 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 16:09h
El Col·legi d'Advocats de Manresa celebrarà aquest divendres a les 5 de la tarda, al Museu de la Tècnica de Manresa, l'acte solemne de Sant Raimon de Penyafort 2020-2021, en honor al patró de les advocades i advocats. 

Durant l'acte es donarà la benvinguda als nous col·legiats i col·legiades que s'han incorporat durant els anys 2020 i 2021 a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Manresa, als que els serà imposada la toga com a distintiu de la professió i se'ls farà entrega de la insígnia de bronze del Col·legi d'Advocats de Manresa, i rebran reconeixement els col·legiats i col·legiades que celebren 25 anys d'incorporació en el Col·legi, als que els hi serà entregada la insígnia de plata del Col·legi d'Advocats de Manresa, i la col·legiada que ha complert 50 anys de col·legiació, a la que li serà atorgada la insígnia d'or del Col·legi. 

A l'acte intervindrà el degà del Col·legi d'Advocats de Manresa, David Casellas Roca, la presidenta del Consell de l'Advocacia Catalana, M. Eugènia Gay Rosell, el secretari general del Departament de Justícia, Joaquim Clavaguera i Vila, i clourà l'acte Marc Aloy, alcalde de l'Ajuntament de Manresa. 

Com a mesures de contenció i prevenció davant la Covid-19 el format de l'acte serà reduït i s'ha de disposar de reserva per accedir a la sala, el que garantirà la distància de seguretat entre les persones assistents.