Escena

El cicle 3/4 de música tornarà diumenge amb un concert de tangos, milongas i zambas

L'oferirà el duet Azul Limón integrat per Jorge Blengini i Susana Jaén

per Redacció, 7 d'octubre de 2021 a les 15:45 |
Susana Jaén i Jorge Blengini formen Azul Limón | Promocional
Aquest diumenge, 10 d'octubre a les 12h del migdia, tornarà a l'auditori de l'Espai Plana de l'Om de Manresa el cicle 3/4 de música i ho farà amb el concert del duet Azul Limón en què Jorge Blengini (guitarra) i l'exalumna del Conservatori de Música de Manresa Susana Jaén (flauta travessera) interpretaran tangos, milongas i zambas. 

El repertori, en el qual es poden trobar tant composicions pròpies com versions de peces ja escrites, es basa en música popular i folklòrica d'Argentina, tot i que això no exclou altres músiques. Més aviat al contrari; Azul limón busca impregnar les obres que interpreta de les influències musicals variades que tenen els seus integrants. Tango, milonga o zamba són alguns dels gèneres que sentirem, sempre amb la clara empremta dels dos components del grup.


El duet de guitarra i flauta ens portarà a l'Espai de la Plana de l'Om la intimitat de la música de cambra en petit format sense oblidar els contrastos i matisos necessaris per a la bellesa musical.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tot el concert. 


Venda d'entrades una hora abans, a la Plana


Les entrades tenen un preu de 6 euros i es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per Internet, i també una hora abans de la sessió, a les 11h del matí a l'Espai Plana de l'Om.

 

Participació