Fun Dan Mondays presentarà aquest dissabte al Kursaal «Tarab»

Es tracta d'un espectacle explosiu amb percussions, música electrònica i acrobàcies

La companyia Fun Dan Mondays actuarà dissabte al Kursaal
La companyia Fun Dan Mondays actuarà dissabte al Kursaal | Promocional
Redacció
07 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 15:52h
La sala gran del Kursaal acollirà aquest dissabte, 9 d'octubre a les 8 del vespre, la companyia artística i musical Fun Dan Mondays amb l'espectacle Tarab. El muntatge, dirigit pel manresà Dan Arisa i amb quinze músics dalt l'escenari, combina percussió, música electrònica, acrobàcies i claqué. 

Tarab és l'èxtasi que ens produeix la música; una catarsi de plaer als sentits, plaer al cor i plaer a la ment. Amb una força capaç de remoure'ns les entranyes, la música és el fil conductor de l'espectacle, una música original de la companyia Fun Dan Mondays que s'interpreta en directe i que els personatges fan servir per emocionar-se i per emocionar, per comunicar-se entre ells i amb el públic.

En aquest espectacle multidisciplinari, el so de la percussió es combina amb sons electrònics i de vent, equilibris acrobàtics, claqué, veus cantades, percussió corporal i dansa, tot al voltant d'una estructura de bidons amb què els personatges interactuen constantment. Un viatge musical extasiant de la companyia Fun Dan Mondays sota la direcció del manresà Dan Arisa.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció.

Les entrades per veure la companyia Fun Dan Mondays tenen un preu de 12 euros, (10 euros amb carnet Galliner, majors de 65 anys i 6 euros menors de 25 i escoles de música), es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per internet.