Escena

La Festa Major Infantil de Sant Joan presentarà finalment «Serem Millors» dissabte al vespre

L'espectacle es va haver d'anular per mal temps el juny passat

per Redacció, 7 d'octubre de 2021 a les 15:04 |
Imatge d'arxiu de l'últim espectacle de la Festa Major Infantil de 2019 | AjSJV
Aquest dissabte 9 d'octubre a les 8 del vespre (obertura de portes a les 7) es podrà celebrar finalment l'espectacle de la Festa Major Infantil de Sant Joan de Vilatorrada anomenat Serem Millors, que es realitzarà al pàrquing de terra situat a l'avinguda del Torrent del Canigó, just davant del cementiri municipal. Després d'un 2020 sense festa, el 2021 tornava un dels moments més importants de l'any al municipi, i El Sidral tenia preparat aquest nou espectacle per al retorn de la Festa Major Infantil. No obstant això, l'enemic del passat mes de juny va ser la pluja, que va impedir la realització de l'espectacle.

Però El Sidral tenia molt clar que Serem Millors s'havia de realitzar enguany i va demanar "ajuda" als habitants de Sant Joan City, a través d'una campanya de micromecenatge per recaptar fons, amb l'objectiu de poder dur a terme durant aquest mes d'octubre l'espectacle. 


La campanya, realitzada a través de la plataforma Verkami, ha estat tot un èxit i fins i tot ha superat els 3.000 euros que es va posar El Sidral com a objectiu (3.250 euros recaptats). Totes les aportacions econòmiques han anat destinades íntegrament a poder realitzar l'espectacle, per cobrir una part de les despeses que genera aquest acte.

El Sidral ha preparat per a les persones que han fet la seva donació diferents recompenses, que depenien de la quantia que haguessis aportat. Moltes d'aquestes recompenses són exclusives per aquesta ocasió: samarretes i bosses de roba sota el lema Serem Millors, ampolles metàl·liques ben llampants, un pòster amb les imatges de tots els personatges (en Kiku, en Sendu, en Poli... i molts altres). També s'han recuperat elements que han acompanyat a la Festa Major Infantil durant el seu camí com ara la rèplica de la placa de la plaça de El Sidral, el CD amb totes les cançons mítiques de la festa, la samarreta exclusiva del correfoc, polseres i el documental dels 30 anys, i molt més!


Un espectacle únic en la història de la FMI


Per primera vegada a la història de la festa, es veuran tots els personatges que s'uneixen en un sol acte per emocionar-nos i endinsar-nos a través d'una història que ens farà aprendre quanta força podem tenir totes plegades si ens unim davant les adversitats.

Durant l'acte hi apareixeran un concert de llums, animació amb el públic, projeccions a gran escala, les grans músiques de la festa, diversitat d'elements de foc, els personatges més espaterrants de la festa i del país del foc...

 

Participació