Pedro Martínez valora la mentalitat dels seus jugadors

Igor Milicic felicita el BAXI Manresa i es mostra orgullós del seu equip

Pedro Martínez durant la roda de premsa posterior al partit
Pedro Martínez durant la roda de premsa posterior al partit | BCL
06 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 23:52h

El tècnic del BAXI Manresa, Pedro Martínez, ha destacat les dificultats que els ha creat l'Arged BM Stal Ostrów durant els quaranta minuts. Segons l'entrenador de l'equip manresà sempre és complicat el primer partit d'una competició perquè la informació és encara escassa. Pedro Martínez ha lamentat la posada en escena si bé el primer quart no ha estat del tot dolent. Els problemes han arribat als segons deu minuts quan els seus jugadors s'han col·lapsat i el seu rival ha defensat molt bé.

En canvi, Pedro Martínez ha valorat d'una forma més positiva el joc del seu equip tornant dels vestidors. La defensa manresana ha millorat i això ha permès al BAXI Manresa retallar una bona part del desavantatge que tenia. A més, el tècnic creia que el partit es faria llarg al seu rival com així ha estat. La bona mentalitat i no deixar-se arrossegar per la por han estat claus per acabar guanyant el partit.

Tot i que en una de les seves respostes Pedro Martínez ha citat Guillem Jou i Joe Thomasson com a homes importants no ha volgut capitalitzar l'èxit en cap jugador en concret i ha destacat el col·lectiu una vegada més.

Joe Thomasson estava "excitat" per la primera victòria del BAXI Manresa a la primera jornada de la Basketball Champions League. El nord-americà ha destacat la millora de l'equip a la segona part quan han jugat amb un to físic més elevat. Sobre la seva actuació personal, ha reconegut que ha estat el seu millor partit des de la seva arribada però que encara pot fer-ho més bé. 

Igor Milicic felicita el BAXI Manresa i es mostra orgullós del seu equip
El tècnic visitant, Igor Milici, ha felicitat el BAXI Manresa pel seu triomf però s'ha mostrat content pel joc desplegat pel seu equip. Ha lamentat, però, no ser més disciplinats al llarg dels quaranta minuts. Un cop acabada la roda de premsa i quan ja sortia de la sala ha felicitat novament el conjunt manresà. Aquest cop per la victòria el passat diumenge contra el Baskonia.

Arxivat a