inseguretat

Sor Lucía demana «que no es criminalitzi tot un col·lectiu» per l'augment de la inseguretat

La monja ha compartit un vídeo a les xarxes socials on assegura que la Plataforma dels Aliments "no fa efecte crida"

per Redacció, 6 d'octubre de 2021 a les 19:43 |

Sor Lucía Caram ha compartit un vídeo a les xarxes socials en què demana a la ciutadania "que no criminalitzi tot un col·lectiu" per la creixent sensació d'inseguretat que es viu a Manresa. La monja assegura en el vídeo que la Plataforma dels Aliments de la Fundació del Convent de Santa Clara "no fa efecte crida" i que ho pot assegurar "perquè coneixem tots els seus usuaris", i ho quantifica en "un 65% que ens arriben des dels Serveis Socials de l'Ajuntament i, per tant, són persones que viuen a la ciutat", i sobre la resta "són famílies manresanes, moltes d'elles provinents de la classe mitja que han patit la pandèmia, que els costa demanar ajuda a través dels canals municipals".


La relació que "algunes veus" fan entre la creixent inseguretat a la ciutat i la Fundació "no té cap sentit", apunta la monja manresana. "És més, segur que la feina que fa la Plataforma dels Aliments, evita que hi hagi més robatoris, ja que si no hi fos, molta gent es podria veure obligada a robar per donar menjar als seus fills", sentencia.

Caram assegura que la Fundació "comparteix" el neguit de la ciutadania per l'increment de la violència a Manresa, però demana "que no es criminalitzi tot un col·lectiu" per aquest fet. La monja assegura que si en algun moment detecten que algun usuari de la Plataforma dels Aliments té un comportament que no sigui adequat prendran "les mesures que siguin adequades".

 

Participació