La Setmana Jove de Sant Fruitós torna ampliada de propostes i activitats

Del 12 al 22 d'octubre se celebren dues setmanes d'activitats dirigides als i les joves amb propostes variades

La Setmana Jove de Sant Fruitós de Bages torna ampliada del 12 al 22 d'octubre
La Setmana Jove de Sant Fruitós de Bages torna ampliada del 12 al 22 d'octubre | AjSFB
Redacció
06 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 14:25h
La Setmana Jove de Sant Fruitós de Bages torna aquest mes d'octubre amb activitats esportives, culinàries, socials, culturals i de noves tecnologies.

La primera de les activitats programades és el torneig de 12 hores de futbol sala que es disputarà el dimarts 12 d'octubre. De les 9 del matí i fins a les 9 del vespre, el pavelló municipal acollirà aquesta tradicional jornada esportiva on hi poden prendre part equips d'entre 5 i 10 jugadors i jugadores. Els i les joves que vulguin prendre-hi part han d'inscriure's abans del 6 d'octubre. El preu per participar-hi és de 15 euros per equip i s'establiran 2 categories per les edats: júnior de 12 a 16 anys i sènior de 17 a 22 anys.

El dimecres 13 d'octubre, a partir de les 4 de la tarda al Nexe Espai Jove, arriba la segona proposta esportiva amb una tarda de ping-pong, a càrrec del club CEFAR.

Pel dijous 14 d'octubre arriba la proposta culinària de la setmana jove amb un taller de sushi. Aquesta activitat es realitzarà al Nexe Espai Jove a partir de les 5 de la tarda.

De la mà de Teo Valls, el dimarts 19, les persones interessades podran assistir a un taller de masculinitats alternatives a partir de les 6 de la tarda. La participació en aquest espai és no mixta, només per a homes.

El mateix dijous arriba el torneig de Just Dance amb l'associació jove Social Lovers a partir de les 5 de la tarda al Nexe Espai Jove.

Una de les propostes musicals arribarà el dimecres 20 d'octubre amb la tarda de Karaoke, a partir de les 4 de la tarda al Nexe Espai Jove.

El colofó de la setmana el posarà la Nit de Microconcerts del divendres 22 al vespre. Aquesta sessió començarà a les 10 del vespre a l'edifici del Nexe Espai de Cultura i actuaran Artium Trio, Itzipa Band i Green Dog.

Totes les activitats de la setmana jove són gratuïtes, excepte el torneig de futbol sala, i cal inscriure's prèviament, ja que l'aforament és limitat. Per a realitzar les inscripcions es pot fer per [email protected] · Ajuntament de Sant Fruitós de Bages · Tlf. 93 878 97 00 telèfon al 93 878 89 83, per whatsapp al 609 00 21 54 o a través de l'Instagram @nexejove. Les diferents propostes de la Setmana Jove 2021 estan subjectes a les directrius sanitàries.