Una manifestació reclama a Manresa justícia per a la violació de la Rahma

Un centenar de dones, la majoria d'ascendència marroquina, recorre el centre de la ciutat fins a la plaça Major

La presumpta víctima de la violació dirigint-se a les assistents a la manifestació
La presumpta víctima de la violació dirigint-se a les assistents a la manifestació | Pere Fontanals
06 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 9:32h
Un centenar de dones, la immensa majoria d'ascendència marroquina, ha participat aquest dimarts en una manifestació per reclamar justícia per a la presumpta violació de la Rahma, que va denunciar una agressió sexual per part d'un matrimoni, però que els Mossos d'Esquadra no troben elements de prova i el cas ha quedat aparcat als jutjats.

Clams de suport a la Rahma, en català, castellà i àrab, han omplert el centre de Manresa, des de la plaça de Crist Rei fins a la plaça Major, entre la curiositat dels vianants. Al final de la manifestació, la presumpta víctima s'ha dirigit a les assistents per explicar el seu cas i agrair l'assistència de les manifestants,

La família de la presumpta víctima asseguren no entendre com la policia catalana no ha trobat elements de prova de l'agressió. "Tenim àudios que demostren que la relació no va ser consentida, i sabem que, com a mínim, hi ha una altra víctima de violació per part del mateix matrimoni, tot i que no vol denunciar", asseguren. "No entenem perquè els Mossos no ens fan cas", ha rematat.

Davant del fet que la investigació policial està tancada i que l'informe ja és a mans de Fiscalia, la família de la Rahma no descarta exercir d'acusació particular contra els presumptes agressors.