El BAXI Manresa torna a Europa rebent l'Ostrow polonès

L'equip bagenc hi arriba amb l'embranzida que li donen els dos darrers triomfs a l'ACB

El Nou Congost tornarà a vibrar amb la Chmpions
El Nou Congost tornarà a vibrar amb la Chmpions | J. Alberch
05 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 20:45h
Torna la competició europea al Nou Congost. El BAXI Manresa comença una nova edició de la Basketball Champions League davant l'Argel MB Stall Ostrow polonès (dimecres, 21.00h, Esport3). I ho fa amb l'embranzida que li donen les dues darreres victòria a la Lliga Endesa. Especialment destacada va ser la del darrer diumenge davant un equip d'Eurolliga com el Baskonia. A dia d'avui no hi ha notícies de cap contratemps físic dins la plantilla de Pedro Martínez. Per tant, l'entrenador del BAXI Manresa haurà de descartar novament un dels tretze jugadors que té a la seva disposició.

A la prèvia han parlat, Joe Thomasson i Guillem Jou. Thomasson ha explicat que l'equip està preparat i amb moltes ganes d'afrontar la Basketball Champions League. L'escorta va jugar tres anys a la lliga polonesa i comenta que és una bona competició. Pel què fa l'Ostrow n'explica que "és un bon equip, ben entrenat i amb jugadors que tenen talent. Com també tenen talent la resta d'equips del grup en una gran competició". Per la seva banda, Jou espera fer un bon paper. El capità es centra només en el primer partit i coincideix amb Thomasson amb el bon nivell que tenen els tres rivals que es trobaran al mateix grup. 

L'Argel BM Stall Ostrow ocupa la sisena posició de la lliga polonesa amb un balanç de tres victòries i dues derrotes. El cap de setmana passada, el rival del BAXI Manresa va obtenir una treballada victòria contra el Szczein per 84-74. Va destacar Michael Young amb 18 punts convertits i 8 rebots capturats. Young és un autèntic rodamon del bàsquet amb presència a les lligues de Puerto Rico, França, Israel i els Emirats Àrabs Units apart de la polonesa. L'Ostrow és a dia d'avui un cas un xic estrany dins els basquetbol professional ja que només compta amb quatre nacionalitats dins la seva plantilla. La base la formen set jugadors nacionals i cinc procedents dels Estats Units. Grècia i Suècia compten amb un representant. Per contrastar-ho amb el BAXI Manresa, al Nou Congost hi conviuen set nacionalitats. 

Completen el grup del BAXI Manresa el Hapoel Jerusalem israelià i el Pinar Karsiyaka turc. El primer classificat de cada grup avançarà directament a la segona fase mentre que el segon i tercer classificat jugaran una eliminatòria al millor de tres partits per decidir quin altre equip tira endavant a la Basketball Champions League.

https://www.youtube.com/watch?v=6rTReT1vkg4
El Hapoel Jerusalem – BAXI Manresa es retarda un dia
El partit de la segona jornada entre el Hapoel Jerusalem i el BAXI Manresa corresponent a la segona jornada de la Basketball Champions League canviarà de dia. El partit estava previst pel proper 12 d'octubre i es jugarà un dia després.

Si no hi ha novetats, el BAXI Manresa marxarà a Israel el dilluns 11 d'octubre tal com estava previst però haurà de tornar el dijous 14. Això implicarà que l'equip bagenc tindrà un dia menys per preparar el partit contra l'Unicaja Màlaga. 

Arxivat a