En llibertat el detingut per l'agressió homòfoba a un navarclí, del passat divendres

Hi ha un altre investigat pel cas que serà citat properament

Una de les zones del botellot a la Devesa de Girona aquest divendres
Una de les zones del botellot a la Devesa de Girona aquest divendres | Gerard Vilà
05 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 17:42h
El jutjat en funcions de guàrdia de Girona ha deixat en llibertat amb càrrecs el veí de Salt de 23 anys que va ser detingut pels Mossos d'Esquadra el passat divendres per l'agressió homòfoba que va patir un navarclí que actualment viu a Manresa durant un botellot a la Devesa de Girona. El jove està acusat d'un delicte de lesions lleus i un altre d'odi. El jutjat citarà properament un altre home investigat pel mateix cas.

Els Mossos d'Esquadra van detenir un home de 23 anys i veí de Salt com a presumpte autor d'un delicte d'odi en l'àmbit LGTBI i un delicte lleu de lesions arran d'una agressió homòfoba a un veí de Navarcles la matinada del passat divendres, durant un botellot al parc de la Devesa de Girona.

Els fets s'havien produït pels volts de dos quarts de tres de la matinada, a la plaça de les Botxes. Un grup d'entre quatre i cinc persones es van acostat a la víctima i li van preguntat si era maricón. El jove els ha contestat que era homosexual, moment en què un dels agressors va començar a ventar-li cops de puny i puntades de peu.

Un grup de testimonis que eren a la zona van aconseguir fer fora els agressors i van trucar al telèfon d'Emergències per avisar dels fets. Els Mossos van detenir el primer acusat poques hores després.