Coronavirus

Deu persones han ingressat a Sant Joan de Déu amb coronavirus durant l'última setmana

L'hospital de Sant Andreu continua sense pacients ingressats a les unitats d'aïllament

per Pere Fontanals, Manresa, Catalunya | 5 d'octubre de 2021 a les 14:46 |
Àrea Covid de l'hospital de Sant Joan de Déu | Althaia
Un total d'11 persones es troben ingressades als hospitals de Manresa a causa del coronavirus, totes elles a l'hospital de Sant Joan de Déu. Dos d'elles es troben ingressades a la Unitat de Cures Intensives (UCI). L'hospital de Sant Andreu, que dimarts passat ja no tenia pacients Covid ingressats, continua sense tenir pacients a les seves unitats d'aïllament.

Durant la darrera setmana, l'hospital de Sant Joan de Déu ha donat 7 altes hospitalàries entre pacients que s'han negativitzat, però ha ingressat 10 noves persones a les unitats d'aïllament per la pandèmia. En l'última setmana no ha mort cap pacient que tingués el coronavirus.


Encara en risc alt de rebrot al Bages


El Bages continua amb un risc de rebrot alt per sobre dels 100 punts. Després que fa quinze dies baixés fins als 86 punts, les últimes dades consolidades apunten a un risc de rebrot de 124, més baix que els 170 que registrava fa una setmana, però encara per sobre de la línia de perill.


La velocitat de contagi, però, es manté per sota de l'Rt d'1, i es troba en 0,93, 0,6 punts menys que dimarts de la setmana passada. L'índex acumulat de nous contagis per cada 100.000 habitants en els darrers 14 dies es troba en 131,37.

El Moianès, en canvi, té tots els valors a zero ja que en la darrera setmana no s'ha detectat cap nou positiu amb coronavirus.

 

Participació