El Pou de la Gallina

El Temes del Pou tractarà sobre la defensa dels drets de la gent gran

Serà aquest dimecres durant la presentació del número d'octubre d'"El Pou de la Gallina"

per Redacció, 5 d'octubre de 2021 a les 11:54 |
Vista parcial del número d'octubre d'«El Pou de la Gallina» | EPG
En el marc dels actes de la Setmana de la Gent Gran, aquest dimecres, a 2/4 de 8 del vespre, la revista manresana El Pou de la Gallina organitzarà una taula rodona, dins del cicle Temes del Pou, a la sala d'actes del Centre Cultural el Casino, sobre La defensa dels drets de la gent gran, amb la intervenció de Mariona Homs, regidora d'Acció i Inclusió Social; Víctor Feliu, membre fundador de la Plataforma de la Gent Gran; David Aaron López, regidor d'Urbanisme i Mobilitat; Ramon Roura, president del Casal de la Gent Gran de la Font dels Capellans, i Joaquín Vizcaíno, expresident de l'Associació de Veïns del Barri del Xup.

Durant l'acte es presentarà la revista El Pou de la gallina d'octubre, que dedica el tema central a parlar de les reivindicacions de la Plataforma en Defensa de les Pensions Públiques i els Drets de la Gent Gran. D'altra banda, la persona entrevistada a fons és Anna Vilajosana Garcia, periodista i actual presidenta d'Òmnium Bages-Moianès.


El 25 de maig de 2017 es va engegar la Plataforma en Defensa de les Pensions Públiques i els Drets de la Gent Gran, formada per associacions de veïns, casals, sindicats i la Coordinadora de Jubilats i Pensionistes, amb la Marea Pensionista. Junts fan sentir la seva veu en manifestacions, concentracions, assemblees i  xerrades per defensar unes pensions dignes i la gent gran davant dels abusos de la banca, però també el jardí de la residència de la Font dels Capellans o una residència pública al Xup.

 

Participació