Escena

La comèdia «El Bon Policia» de Santiago Rusiñol arribarà dijous al Kursaal

Una sàtira que aborda temes tan complexos i actuals com l'arbitrarietat de la justícia, la repressió policial i els prejudicis socials

per Redacció, 5 d'octubre de 2021 a les 11:07 |
«El Bon Policia» arribarà al Kursaal aquest dijous | Inma Quesada
La sala petita del Kursaal acollirà aquest dijous, 7 d'octubre a les 7 del vespre, El bon policia, una comèdia molt poc representada de Santiago Rusiñol que arriba en una nova versió adaptada i interpretada per Ricard Farré i Arnau Puig, en un muntatge producció d'El Maldà

En la seva estrena l'any 1905, El bon policia va provocar un gran enrenou de crítica i no va deixar indiferent al públic de l'època. 115 anys després, la història de supervivència de dos amics en un temps (també) de crisi, l'amor i un seguit d'embolics hilarants tornaran a posar en evidència els prejudicis socials i l'arbitrarietat de la justícia.


Una comèdia en què en Josep, un personatge innocent i mancat de prejudicis accepta una feina de policia per mantenir la seva particular família formada pels seus fills i el seu bon amic Anton. El personatge s'enfrontarà a còmiques circumstàncies per defensar el seu nou ofici, però el seu bon caràcter i la seva bona fe li impedeixen complir amb les ordres del seu cap. 

En un joc que trenca totes les convencions, només dos actors interpreten tots els personatges de l'auca convidant a l'espectador a riure plegats del món que ens ha tocat viure.


Les entrades per veure El bon policia tenen un preu de 15 euros (12 euros per majors de 65 anys, amb Carnet Galliner i menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet a www.kursaal.cat.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció.

 

Participació