Esport-7 i Judo Moià aconsegueixen dotze medalles al Campionat de Catalunya absolut

​Els judokes del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i el Moianès van obtenir 3 medalles d'or, 2 de plata i 7 de bronze

Alguns dels judokes del Bages i el Moianès que van participar al Campionat de Catalunya
Alguns dels judokes del Bages i el Moianès que van participar al Campionat de Catalunya | E-7
Redacció
05 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 9:31h
Els judokes del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i el Moianès, en representació dels seus respectius clubs, van obtenir 3 medalles d'or, 2 de plata i 7 de bronze, en la seva participació en el Campionat de Catalunya de Judo en categoria absoluta que es va disputar dissabte a les instal·lacions de les Llars Mundet de Barcelona. Cal tenir en compte que la majoria dels vint participants de les dues comarques que van participar-hi són cadet i júnior.

Les medalles dels judokes del Bages i el Moianès són Noelia Jardo, d'Esport-7, or en -48kg; Saul Flores, de Judo Moià, or en -60kg; Pau Santacreu, d'Esport-7, or en -66kg; Raquel Roldán, de Judo Moià, plata en -52kg; Lucas de Nardo, d'Esport-7, plata en -90kg; Olga Juárez, d'Esport-7, bronze en -48kg; Íngrid Domínguez, de Judo Moià, bronze en -57kg; Cristina Juárez, d'Esport-7, bronze en -63kg; Ahmed Masahan, de Judo Moià, bronze en -60kg; Levi França, d'Esport-7, bronze en -66kg; Pol López, d'Esport-7, bronze en -73kg, i Pau Muñoz, d'Esport-7, bronze en +100kg.

També hi van participar per part d'Esport-7, Sergio López, Guifré Torras, Íker Colchero i Albert Graner, i pel Judo Moià, Martin Stoikov que es va haver de retirar per lesió.

Després d'aquest campionat  la Federació Catalana de Judo farà l'equip que participarà en la Fase Sector de l'estatal Sènior.
Arxivat a