Dissabte es van produir dos atropellaments a Manresa

Les víctimes, una noia de 22 anys i un nen d'11, van resultar ferits de caràcter lleu

Un dels atropellaments va tenir lloc a l'entorn del pavelló del Nou Congost
Un dels atropellaments va tenir lloc a l'entorn del pavelló del Nou Congost | BàsquetManresa
04 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 21:27h
Dissabte van tenir lloc dos atropellaments a Manresa, un a l'avinguda Joncadella i l'altre a prop del pavelló del Nou Congost, en que les víctimes, una noia de 22 anys i un nen d'11, van resultar ferits de caràcter lleu.

El primer accident va tenir lloc a les 12 del migdia a l'avinguda Joncadella, davant del número 10. El conductor del turisme, un manresà de 63 anys, conduïa havent perdut la totalitat dels seus punts del carnet, fet que li va suposar que la Policia Local li obrís diligències al jutjat de guàrdia de Manresa per un delicte contra la seguretat en el trànsit.

La víctima, una manresana de 22 anys va resultar ferida lleu i després de ser atesa pel SEM en el lloc de l'atropellament, va ser traslladada a l'hospital Sant Joan de Déu amb ferides de caràcter lleu.

El segon atropellament va tenir lloc a 2/4 de 8 del vespre a prop de l'entrada del pavelló del Nou Congost, quan un manresà de 45 anys va impactar contra un nen d'11 anys, també veí de Manresa. La víctima va ser atesa per personal sanitari en el mateix lloc dels fets i no va requerir trasllat hospitalari.