Accident entre dos turismes, dues furgonetes i una motocicleta a la C-58 a Castellbell

Els Bombers han hagut d'alliberar una persona atrapada, però els quatre ferits han estat menys greus

Retencions que es van formar a la C-58 a causa de l'accident
Retencions que es van formar a la C-58 a causa de l'accident | Cedida
04 d'octubre del 2021
Actualitzat el 05 d'octubre a les 9:03h
La C-58, a l'entrada del túnel de la Bauma del terme de Castellbell i el Vilar, ha viscut aquest dilluns poc després de 2/4 de 5 de la tarda, 5 quilòmetres de retencions per un accident en què s'han vist implicats dos turismes, dues furgonetes i una motocicleta i que ha comportat quatre persones ferides, totes elles de caràcter menys greu.

Fins al lloc de l'accident s'ha dirigit un helicòpter i tres ambulàncies del SEM, cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra i quatre dels Bombers, que han hagut d'excarcerar un dels ferits que havia quedat atrapat a l'interior d'un vehicle. Tres dels ferits han estat traslladats a l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa i l'altre a la Mútua de Terrassa.

L'accident ha tingut lloc al punt quilomètric 37,5 de la C-58 i s'ha tallat el trànsit en els dos sentits de la marxa. Malgrat que s'ha obert l'accés a l'Autopista Terrassa - Manresa (C-16) pels peatges de Sant Vicenç de Castellet, les retencions han arribat als 5 quilòmetres. La situació s'ha normalitzat poc després de les 7 de la tarda.