La família d'una presumpta víctima de violació convoca una concentració a Manresa

Denuncien que la dona pateix revictimització institucional després que els Mossos hagin tancat el cas

La manifestació es portarà a terme a la plaça de Crist Rei
La manifestació es portarà a terme a la plaça de Crist Rei | Belyanina
03 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 17:55h
La família d'una dona que assegura que la va violar un matrimoni fa, aproximadament, un mes ha convocat una concentració el proper dimarts a les 6 de la tarda a la plaça de Crist Rei. Segons asseguren les fonts familiars, Rahma era a casa d'un matrimoni parlant, quan va ser drogada i posteriorment va ser agredida sexualment, sense que ella s'hi pogués oposar a causa de les substàncies que li havien fet ingerir.

La víctima va presentar denúncia davant dels Mossos d'Esquadra, però la policia catalana va assegurar al NacióManresa que el testimoni de Rahma no era concloent ni suficientment probatori, Els Mossos van portar la instrucció del cas al jutjat sense resultats concloents.

Com a resultat d'aquesta instrucció, la família de la presumpta víctima de la violació està indignada i consideren la posició policial com una revictimització institucional. Des de la família, a més, asseguren que hi ha altres víctimes d'agressió sexual per part d'aquest matrimoni, però que no volen denunciar.

Des de llavors, tant la víctima com la seva família han intentat mitjançar amb col·lectius i portar a terme accions per capgirar aquest immobilisme sense èxit. Per aquest motiu han decidit convocar la concentració de dimarts. Els col·lectius feministes de la ciutat no s'han posicionat públicament sobre el cas.