El CE Manresa es refà de l'última ensopegada i derrota la UE Castelldefels a domicili (0-1)

Un gol de Nil Garrido al minut 85 val els tres punts per a l'equip del Bages

Imatge d'arxiu dels jugadors del CE Manresa celebrant una victòria
Imatge d'arxiu dels jugadors del CE Manresa celebrant una victòria | CEM
03 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 14:27h
El CE Manresa s'ha recuperat de l'última derrota al Nou Congost per 0-3 contra la UE Olot amb una important victòria a l'estadi dels Canyars de Castelldefels, per 0-1, amb un únic gol de Nil Garrido al minut 85.

La primera part del partit no ha comptat amb clares oportunitats per part de cap dels dos equips. En tot el període només hi ha hagut un xut entre els tres pals, per part d'Aleix Díaz.

El segon temps ha començat de la mateixa manera, amb cap dels dos equips disposat a encarar la porteria contrària. Poc a poc, però, el CE Manresa s'ha anat animant, i al minut 77 ha avisat als del Baix Llobregat amb una rematada de Moha per sobre del travesser a centrada de Nil Garrido. Quatre minuts més tard, al minut 81, després de diversos córners consecutius, Noah ha enviat la pilota fora per molt poc.

Finalment, després d'aquestes advertències, al minut 85 Nil Garrido ha aconseguit l'únic gol del partit engaltant un xut des de la frontal de l'àrea que s'ha colat per l'escaire de la porteria local.