El Covisa Manresa FS cau a Martorell amb un marcador ajustat (3-2)

L'equip bagenc va fer més errades que els locals

El Sala 5 Martorell s'ha imposat al Covisa Manresa
El Sala 5 Martorell s'ha imposat al Covisa Manresa | FCF
03 d'octubre del 2021
Actualitzat a la 13:36h
Una primera part descafeïnada amb dos equips defensius i sense massa ocasions de gol. Així es podrien resumir vint minuts molt tàctics, sense brillantor en el joc ni rapidesa entre el Sala 5 Martorell i el Covisa Manresa FS. Domini local en bona part d'aquest primer període i reacció dels de Pau Machado als instants finals amb set arribades a la porteria d'Imad sense efectivitat final.

A la represa s'ha despertat el partit a partir del primer gol local en el llançament d'una falta d'estratègia en què Pavel ha rematat al segon pal. Aquesta acció de falta va ser precedida d'un enganxada entre dos jugadors en la qual es podria haver assenyalat qualsevol infracció. Els col·legiats van estimar sancionar al Manresa quan en primer terme qui va fer la falta va ser el pivot local a Santa en situació de tanca. Amb aquest marcador i amb els visitants tocats pel gol, els martorellencs han aprofitat per fer el segon i encarar el partit al seu favor desprès d'una errada individual a mitja pista.

Passaven els minuts, els de Pau Machado no reaccionen, i sumaven la cinquena falta acumulada a 10 minuts per acabar. Aquest fet podria condicionar el partit però els bagencs varen saber mantenir aquesta incidència.

Amb aquests paràmetres, la parella arbitral no ha assenyalat la segona tarja groga al local Oussama. Sense intenció de jugar la pilota i sense interceptar-la, ha fet falta a la cama de Josan, sense que rebés la sanció.

A cinc minuts i cinquanta segons per al final, els manresans han optat pel joc de porter jugador i a tres minuts per acabar han reduït diferències amb un gol de Josan. Poc desprès, Asis ha tingut l'empat en una jugada al segon pal, i amb el partit boig, Ramon ha fet el tercer amb la defensa visitant descompensada.

A un minut per al final, Josan tornava a posar al seu equip dins el partit amb un segon gol i pràcticament no hi ha hagut temps per res mes.

Proper partit a casa, el pavelló Pujolet rebrà al Natació Sabadell a les 18.30 hores del dissabte corresponent a la quarta jornada.

Sala 5 Martorell: Imad, Pau Albacete, Malik, Pavel i Ramon; Oussama, Mario Silva, Lambir, Ibai Espinosa, Coca i Arriero.

Covisa Manresa: Adil, Lavado, Eric Castillo, Josan i AMbros; Gerard, Santa, Asis, Terri, Manu, Kalet i Nabil.

Àrbitres: Perez Porro i Guillem Alonso.

Gols: 1-0 Pavel m. 25, 2-0 Espinosa m. 26, 2-1 Josan m. 37, 3-1 Ramon m. 38, 3-2 Josan m. 39.