Les sessions de ball de la gent gran de Sant Fruitós finalitzen amb èxit de participació

Una seixantena de persones han assistit a cadascuna de les sessions

Cloenda dels balls de la gent gran a Sant Fruitós
Cloenda dels balls de la gent gran a Sant Fruitós | AjSFB
Redacció
01 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 18:36h
Aquest dimarts han finalitzat les sessions setmanals de balls per a la gent gran sota el Cobert de la Màquina de Batre de Sant Fruitós amb gran èxit de participació, tant de balladors com de públic. En total, més d'un centenar de persones han pres part en alguna de les sessions.

Cada dimarts al vespre, des del passat mes de juny, la gent gran del municipi ha pogut de gaudir de música i sessions de ball dirigides pel ballarí Albert Mota.

Aquesta nova proposta al municipi va sorgir per la voluntat d'oferir a la gent gran una oferta d'oci segura, i a l'aire lliure, que els permetés sortir de casa i fomentés les relacions socials.

Els participants han practicat setmana rere setmana balls llatins de tota la vida, en la modalitat sincro latino i aquest dimarts, darrer dia de les sessions, han fet una exhibició al públic assistent.

Els balls s'han pogut celebrar a l'aire lliure durant els mesos d'estiu. Fruit de la bona acollida que han rebut aquestes sessions, des del consistori ja s'està treballant en noves propostes per aquesta tardor i hivern per tal que la gent gran compti amb noves activitats engrescadores.