Emprenedoria

El projecte Bages TTT programa a Castellbell i el Vilar una jornada de networking

El director general de l'Institut d'Estudis Financers, Josep Soler, i l'exconseller Josep Huguet seran els ponents de la trobada

per Redacció, 1 d'octubre de 2021 a les 12:40 |
Imatge d'arxiu d'un networking a Can Padró | AjCbiV
El projecte Bages TTT (Treball, Talent i Tecnologia) estrenarà les sessions de networking al territori amb una jornada a Castellbell i el Vilar adreçada a les empreses de la cadena de valor de l'automoció i mobilitat del territori. El projecte, finançat per la Diputació de Barcelona, i executat pel Consell Comarcal del Bages i l'Ajuntament de Manresa amb el suport de 29 ajuntaments del territori, proposa una jornada de networking en el marc de la línia d'impuls de la capacitat productiva i de transformació del teixit empresarial del Bages.

Els ponents


La jornada comptarà amb les intervencions del director general de l'Institut d'Estudis Financers, Josep Soler, que pronunciarà una conferència sobre economia 4.0 i també de l'exconseller Josep Huguet que plantejarà aspectes relacionats amb la indústria del present i del futur. L'acte de networking permetrà als participants tenir un contacte amb altres empreses, compartir coneixement i explorar oportunitats de negoci.

Inscripcions obertes


La sessió gratuïta, que tindrà lloc al circuit de Can Padró de Castellbell i el Vilar i seguirà tots els protocols de prevenció amb motiu de la pandèmia, requereix inscripció prèvia i començarà a les 9 del matí. La jornada, organitzada pel Consell Comarcal del Bages, l'Ajuntament de Manresa i l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar, acabarà al migdia amb les activitats lúdiques per als participants relacionades amb la mobilitat i en què es respectaran les mesures de prevenció i seguretat relacionades amb la situació de pandèmia. L'any passat la sessió de networking a Can Padró no es va poder programar a conseqüència de la pandèmia i aquest any s'espera repetir l'èxit de convocatòria de les edicions anteriors.

 

Participació