Graven una violenta agressió a un home al carrer de la Pujada del Castell de Manresa

Tot i l'impacte de les imatges, la víctima no va presentar denúncia ni va requerir assistència mèdica

Vídeo de l'agressió
Vídeo de l'agressió | Xarxes
01 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 12:04h

Veïns del carrer de la Pujada del Castell de Manresa van gravar dijous a la tarda una violenta agressió a un home que succeís a la cruïlla d'aquest carrer amb la carretera de Vic. El vídeo s'ha fet viral a les xarxes socials.

Vora 2/4 de 8 de la tarda, els serveis d'emergències van rebre l'avís d'una baralla a la cruïlla entre el carrer de la Pujada del Castell i la carretera de Vic que va mobilitzar patrulles de la Policia Local de Manresa, els Mossos d'Esquadra i ambulàncies del SEM, tot i que quan va arribar aquesta última, l'agredit ja no es trobava al lloc dels fets.

Tot i que l'avís denunciava una baralla, per les imatges es pot veure que va ser una agressió directa d'una persona cap a una altra, i tres persones més que van intentar, sense èxit, que l'agressor desistís en la seva acció.

La Policia Local de Manresa es va fer càrrec de l'actuació, però la víctima no va voler presentar denúncia ni tampoc va rebre assistència sanitària. Segons les imatges, abans que es produís l'agressió, la víctima increpava l'agressor. Fonts policials addueixen que víctima i agressor es coneixien.