L'Ajuntament de Manresa incorpora 10 joves en pràctiques a través del programa de Garantia Juvenil

Les contractacions són a jornada complerta i amb una durada de 6 mesos

Signatura de contractes dels joves que s'incorporen a l'Ajuntament
Signatura de contractes dels joves que s'incorporen a l'Ajuntament | AjM
Redacció
01 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 10:44h
En el marc del programa per a la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del programa de Garantia Juvenil subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, s'han incorporat a l'Ajuntament de Manresa 10 persones a diferents departaments municipals.

Els perfils dels joves contractats són de tècnic jurista de suport en desenvolupament de l'administració electrònica; tècnic especialista en informàtica; tècnic de gestió econòmica; tècnic de suport en l'elaboració de l'informe social 2022; tècnic de suport del servei de Drets Socials; tècnic d'ocupació de suport juvenil; tècnic especialista en gènere; tècnic de suport en la producció i comunicació del programa anual de festes; tècnic de suport en el servei de contractació; i un tècnic administratiu.

Les contractacions són a jornada complerta i amb una durada de 6 mesos mitjançant la modalitat de contracte en pràctiques. Durant aquest període cada persona jove té assignat un tutor que fa un acompanyament i seguiment de les tasques desenvolupades.