La programació d'Imagina't tornarà dissabte amb l'espectacle de titelles «Cuac!»

Un muntatge de la Cia Txo Titelles amb les aventures de l'aneguet Cuac

Imagina't porta «Cuac!» a l'Espai Plana de l'Om
Imagina't porta «Cuac!» a l'Espai Plana de l'Om | Promocional
Redacció
30 de setembre del 2021
Actualitzat a les 17:16h
Aquest dissabte, 2 d'octubre a 2/4 de 6 de la tarda, la programació per a públic familiar d'Imagina't portarà a l'Auditori de la Plana de l'Om l'espectacle de titellesCuac! de la companyia Txo Titelles. L'espectacle ja ha exhaurit totes les entrades, amb l'aforament del 70%. 

En Cuac és un ànec que viu tot sol, tranquil i feliç. A l'hora d'esmorzar, s'adona que no li queda res per menjar i marxa a buscar teca. Pel camí troba una caixa d'encaixos. Hi juga una estona i, buscant una de les peces, descobreix un ou. Segur que entrarà en el forat de la rodona! Però l'ou no encaixa... comença a bellugar-se, s'esquerda i en surten unes potes... A partir d'aquí en Cuac ha de seguir buscant menjar amb un aneguet empipador que no para de seguir-lo.

Un espectacle de titelles que ens presenta situacions de la vida quotidiana dels més petits amb una tendra i festiva sensibilitat.

El proper espectacle de la programació d'Imagina't serà Ondina, un conte musicat i un concert teatralitzat a ritme d'havanera del grup Les Anxovetes que es podrà veure el 23 d'octubre al teatre Conservatori.