El Mas de la Sala de Sallent obrirà l'ampolla de vi 100.000 dels cellers de la DO Pla de Bages

El tast el dirigirà en Josep Pelegrín en l'acte que es portarà a terme al cim del runam salí del Cogulló

L'acte se celebrarà al cim del Cogulló
L'acte se celebrarà al cim del Cogulló | Estefania Escolà
Redacció
28 de setembre del 2021
Actualitzat a les 22:55h
El restaurant i hotel Mas de la Sala de Sallent obrirà l'ampolla de vi número 100.000 dels cellers de la DO Pla de Bages al cim del runam salí del Cogulló 

En el marc d'una trobada d'instagramers organitzada per l'empresa ICL per donar a conèixer les possibilitats de la muntanya, el Mas de la Sala serà l'encarregat d'efectuar un tast de vins representatius de la Denominació d'Origen Pla de Bages. Serà en el transcurs d'aquesta activitat quan s'obrirà l'ampolla que fa 100.000 des que va obrir les portes el desembre de 1994. Anteriorment conegut com a Hostal del Camp, des dels inicis ha ofert una gastronomia tradicional basada en el producte de temporada i km0. En aquest sentit, actualment s'ha convertit en tot un referent.

Amb la col·laboració del Consell Regulador de la Denominació Pla de Bages el tast el dirigirà en Josep Pelegrín, professor d'Hoteleria de l'Escola Joviat que ostenta, en el seu palmarès, el guardó de millor Sumelier d'Espanya 2016 entre altres.