Estira-i-arronsa entre Gent fent Poble i govern de Sant Fruitós per unes pancartes

El grup de l'oposició acusa l'alcaldessa de retirar unes pancartes d'una propietat privada i Mazcuñán aclareix que va ser el propietari dels terrenys qui li ho va demanar

Una de les pancartes penjades a l'interior de la finca privada de Can Figueras
Una de les pancartes penjades a l'interior de la finca privada de Can Figueras | GfP
28 de setembre del 2021
Actualitzat a les 8:46h
Les ganes de gresca de Gent fent Poble no tenen aturador. Simpatitzants de la formació independent de Sant Fruitós van entrar sense autorització a la part privada de la finca de Can Figueras i van penjar tres pancartes, de suport a Joan Carles Batanés i de crítica a la gestió municipal.

Segons ha explicat l'alcaldessa, Àdria Mazcuñán, a NacióManresa, al cap de pocs dies d'estar penjades les pancartes, el propietari del terreny, amb qui l'Ajuntament havia tingut tractes per la venda de la resta de la finca, va contactar amb el consistori assegurant-los que les pancartes no eren seves, que era fora i que no podia retirar-les, i que si podien cuidar-se'n la brigada municipal.

Davant la retirada de les pancartes per part de la brigada municipal, Gent fent Poble ha emès un comunicat denunciant que la brigada entrés en una propietat privada per fer aquesta tasca. En el seu comunicat, el grup de l'oposició o no sap o no diu que el govern tenia permís de la propietat, i tampoc aclareix com, essent una propietat privada, aquelles pancartes van ser penjades sense el permís de l'amo del terreny.

No és la primera vegada que Gent fent Poble vol usar els mitjans de comunicació de forma barroera, intentant-los confondre amb comunicats parcials on obviant part important de la situació que retraten.