Comerç

El comerç del Centre Històric es reivindica amb un vídeo promocional

Es presentarà aquest dimarts a 2/4 de 9 del vespre a la plaça de Sant Ignasi Malalt, dins la festa del carrer Sant Miquel

per Redacció, 27 de setembre de 2021 a les 21:34 |
Arriben les festes del carrer Sant Miquel | Pere Fontanals
El comerç del Centre Històric presentarà aquest dimarts el vídeo El Centre Històric, l’ànima de Manresa, que reivindica el seu caràcter proper, divers i comunitari. El vídeo, que ha comptat amb la participació de botigues, bars i restaurants del barri, mostra les diverses facetes del barri i en especial la gent que l’integra, sobre la cançó Chaje Shukarije d’Esma Redzepova interpretada pel grup musical Vardo Wagon.

Vardo Wagon és un grup de música que apareix durant el confinament, format per músics vinculats al centre històric a través de l’escola de música Musilloc. Segons Jiří Václavík, contrabaixista del grup i promotor del vídeo, "després dels moments més durs de la Covid-19 veiem necessari reivindicar que som aquí i sense por, i que tot i que no estiguem passant els millors moments, ja és hora de sortir i tirar endavant".


La presentació tindrà lloc a la plaça de Sant Ignasi Malalt a 2/4 de 9 del vespre, com a acte de les festes de Sant Miquel. Comptarà amb la presència de Joaquim Vert (Associació de Comerciants del carrer Sobrerroca, plaça Major i voltants), l’escriptora vinculada al Centre Històric Violeida Sánchez, la regidora de comerç, Núria Masgrau, la regidora de Centre Històric, Claudina Relat i el grup Vardo Wagon, autors del tema musical del vídeo.

Dins el mateix acte es presentarà també l’LP Golden d’Iris Deco (Júlia Collado), artista local que actuarà al FABA i es mostrarà el videoclip Flames.

 

Participació