La programació per a Gent Gran torna dimecres al Kursaal amb «Vida de peix... sense espines»

L'espectacle, que compta amb el suport de l'Obra Social "la Caixa", està interpretat per les actrius Mercè Comes i Rosa Andreu

Rosa Andreu i Mercè Comes protagonitzen «Vida de peix... sense espines»
Rosa Andreu i Mercè Comes protagonitzen «Vida de peix... sense espines» | Promocional
Redacció
27 de setembre del 2021
Actualitzat a les 15:05h
Aquest dimecres, 29 de setembre a les 18h, la sala gran del Kursaal acollirà la comèdia Vida de peix... sense espines, una obra escrita i dirigida per Mercè Comes, que interpreta ella mateixa al costat de Rosa Andreu. L’espectacle, que compta amb el suport de l’Obra Social "la Caixa" i servirà per encetar el cicle per a majors de 65 anys, gairebé ja ha exhaurit les entrades. 

Amb un llenguatge directe i natural, irònic i divertit, dues dones, la Marcia i la Llúcia, conversen en una sala d’espera, d’una consulta qualsevol. Aquestes converses, que aparentment són per passar l’estona, van derivant cap a situacions més complexes. Són converses surrealistes i, de vegades, reals com la vida mateixa: la vida de la Marcia i la Llúcia.

Vida de peix...sense espines és la primera obra escrita per Mercè Comes, que va néixer arran del Festival Dona de Sitges, i es va estrenar l’octubre de 2020 a la Sala Aquarel·la de Barcelona. 

Queden poques entrades per veure Vida de peix... sense espines, que costen 15 euros (12 euros amb el carnet del Galliner i menors de 25 anys, i 6 euros per als majors de 65 anys) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per internet.

El proper espectacle del cicle per a majors de 65 serà el concert de l’Orquestra Maravella que es podrà veure en dues sessions els dies 26 i 27 d’octubre a les 6 de la tarda.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció.