Els mecànics del Bages es tornaran a reunir després de dos anys a Sallent

L'acte es durà a terme dilluns que ve al vespre a l'Hotel Mas de la Sala

Trobada de mecànics del Bages de 2019
Trobada de mecànics del Bages de 2019 | UEAC
Redacció
27 de setembre del 2021
Actualitzat a les 14:27h
El proper dilluns 4 d'octubre, els mecànics de la comarca del Bages es reuniran per segona vegada a Sallent en una trobada organitzada per la Unió d'Empresaris d'Automoció de Catalunya (UEAC). Després de l'èxit de participació de la primera edició, l'any 2019, i d'un any marcat per la pandèmia mundial de la Covid-19, el sector de l'automoció del Bages podrà gaudir d'una trobada en condicions.

Dos anys més tard, els mecànics del Bages es tornaran a retrobar en una trobada informativa, però festiva, on s'inclou sopar per als assistents. Albert Duran, el nou secretari tècnic del gremi ha volgut recalcar la importància de recuperar el networking entre els tallers de la zona. “La cooperació i la solidaritat entre empreses de la UEAC ha de ser un dels pilars del gremi sense cap mena de dubte”, ha explicat el responsable de la UEAC.

L'objectiu d'aquesta trobada és que els tallers de la zona puguin expressar les seves inquietuds i dubtes i que puguin rebre assessorament de forma directa per part del gremi. A més a més, la jornada tractarà temes d'actualitat per als mecànics, com per exemple com treure profit del nou aplicatiu per saber com està el parc d'automòbils del teu territori o com minimitzar els problemes a través de la prevenció.

L'acte es durà a terme a les 8 del vespre a l'Hotel Mas de la Sala de Sallent i després de la sessió informativa els assistents gaudiran d'un sopar a peu dret on podran seguir debatent sobre les qüestions tractades d'una manera més distesa.