Manresa 2022

La Travessa cap al 2022 organitza una caminada conscient a la Plataforma dels Aliments

Serà aquest dimecres, mentre que dissabte es portarà a terme una neteja permetral al turó del Puigberenguer

per Redacció, 27 de setembre de 2021 a les 14:11 |
Imatge d'arxiu d'una caminada conscient de Travessa cap al 2022 | I2022
La propera activitat de la Travessa cap al 2022 serà una caminada conscient fins a la Plataforma dels Aliments de Manresa. Aquesta activitat es portarà a terme aquest dimecres sortint a les 7 de la tarda des de la Plaça Major de Manresa i acabarà a la seu de la Plataforma dels Aliments, a la carretera de Vic, 162. En aquesta ocasió, comptarà amb la presència de la monja dominica Sor Lucía Caram, directora de la Fundació del Convent de Santa Clara, que s'encarrega de gestionar la Plataforama dels Aliments de Manresa.

Per una altra banda, el proper dissabte 2 d'octubre es farà una neteja perimetral fins al turó del Puigberenguer. Se sortirà a les 10 del matí de la plaça de Crist Rei de Manresa i acabarà al mirador de Puigberenguer, a la 1 del migdia. Per portar a terme aquesta activitat es recomanable portar guants, roba còmoda i calçat adequat, així com també aigua per hidratar-se i quelcom per protegir-se del sol. Aquest acte té la voluntat de teixir nous vincles entre la ciutat i el seu entorn, especialment als llocs sagrats que se situen a la perifèria manresana. Consisteix en una neteja d'espais naturals realitzada amb consciència plena i una disposició espiritual.


Per participar a la caminada conscient i la neteja perimetral de la Travessa cap al 2022 cal inscriure's a través de la pàgina web de la Travessa cap al 2022.

 

Participació