Els Mossos detenen un home de 29 anys relacionat amb un apunyalament mortal a Manresa

L'agressió ha tingut lloc aquest diumenge a 2/4 d'11 de la nit i malgrat que la víctima ha estat traslladat amb vida, finalment ha mort a l'hospital

La plaça Lladó de Manresa, amb els cossos d'emergències
La plaça Lladó de Manresa, amb els cossos d'emergències | @MiracleGomezFite
27 de setembre del 2021
Actualitzat el 28 de setembre a les 8:25h
Un home de 55 anys ha mort aquest diumenge a la nit a l'hospital després de ser apunyalat a la plaça Lladó de Manresa. L'avís de l'agressió ha arribat al telèfon d'emergències sobre 2/4 d'11 de la nit. Segons testimonis hi havia una baralla entre diverses persones quan s'ha produït l'apunyalament. La víctima és el propietari del Bar Nelly.

La víctima era a terra amb una ferida d'arma blanca, però quan les ambulàncies del SEM han arribat a lloc, un particular l'havia traslladat a l'hospital Sant Joan de Déu amb el seu cotxe. Al lloc dels fets s'hi ha aplegat molta gent encuriosida.

A l'hospital han intentat reanimar-lo, però no han pogut fer res per salvar-li la vida, i una hora més tard, sobre 2/4 de 12 de la nit, han decretat la seva mort.

Agents de seguretat ciutadana i d'investigació dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Manresa han establert un dispositiu per tal de localitzar l'autor dels fets. Ja de matinada, han detingut una persona relacionada amb l'homicidi, un home de 29 anys, i ha estat traslladada a dependències policials.