Pedro Martínez marxa satisfet més enllà d'un resultat de rècord

L'entrenador ha emmarcat la contundent victòria del seu equip comentant que "així és el bàsquet"

Pedro Martínez durant el partit a Sevilla
Pedro Martínez durant el partit a Sevilla | F. Santiago
26 de setembre del 2021
Actualitzat a les 15:34h
El tècnic del BAXI Manresa, Pedro Martínez, estava molt satisfet després del vendaval de joc del seu equip davant el Coosur Betis. El tècnic ha destacat en positiu diversos aspectes del joc com l'encert del tir de tres punts, les ràpides transicions al contraatac del seu equip i les bones prestacions en defensa. Això ha sorprès un Betis que ha perdut la concentració. 

Pedro Martínez ha reconegut que dins l'equip no han parlat massa de la derrota del passat divendres perquè no hi ha hagut massa temps. L'entrenador ha emmarcat la contundent victòria del seu equip comentant que "així és el bàsquet. Un dia penses que no guanyaràs a ningú i dos dies després creus que ets imbatible. I no és ni una cosa ni l'altra". El caràcter dels jugadors han estat una altre de les claus que expliquen el què ha passat aquesta matinal a Sevilla

Més que una victòria de rècord, Pedro Martínez ha destacat que era important guanyar. 

Joan Plaza, entrenador del Betis, ha reconegut que no es podien fer massa valoracions i ha volgut agrair a l'afició local que hagi aguantat sense marxar del pavelló ni criticar en excés el joc de l'equip.

Arxivat a