El BAXI Manresa viatja a Sevilla buscant la primera victòria

L'equip bagenc i el Betis tindran menys de 48 hores entre partit i partit

El BAXI Manresa buscarà contra el Betis estrenar el còmput de victòries
El BAXI Manresa buscarà contra el Betis estrenar el còmput de victòries | J. Alberch
25 de setembre del 2021
Actualitzat a les 12:46h
El BAXI Manresa afronta la tercera jornada de la Lliga Endesa després de l'àmplia derrota encaixada el passat divendres contra el València Bàsquet. Els bagencs no tindran ni 48 hores entre partit i partit i, a més, hauran d'afrontar un viatge cap a Sevilla. Allà els esperarà el Betis (diumenge, 12.30h). L'ACB ha estat mínimament curosa i els dos equips jugaran el partit en uns condicions similars. Els andalusos van jugar divendres a la mateixa hora que els bagencs i també hauran de viatjar ja que el seu partit va ser a Múrcia.

L'equip de Pedro Martínez haurà de millorar respecte el partit contra el València Bàsquet. El tècnic no va entrar en massa en profunditat a la roda de premsa postpartit però no va amagar les males sensacions amb què va marxar cap a casa. Caldrà veure quina és la reacció de la plantilla i si es compleix aquella màxima que diu que quan un equip perd clarament un partit el millor és jugar-ne un altre el més aviat possible.

Pedro Martínez haurà de descartar un jugador un cop Dani Pérez sembla haver superat les seves molèsties. El base català va actuar sense aparents problemes si bé els seus minuts en pista van ser clarament inferiors als de la primera setmana. Pérez ha passat de jugar vint-i-un minuts a Saragossa a jugar-ne tretze contra el València. No es coneixen altres incidències en l'aspecte físic i el tècnic del BAXI Manresa podrà comptar amb tots els seus homes. 

El Betis ha començat la temporada amb una victòria i una derrota. L'equip dirigit per Joan Plaza va començar la temporada amb una ajustada victòria a la pròrroga contra el Morabanc Andorra mentre que anit va caure clarament a la pista de l'UCAM Múrcia. Els verd-i-blancs són un altre dels equips que més ha canviat respecte la temporada passada. Fins a vuit jugadors nous han incorporat. Marko Todorovic és un dels més coneguts i qui més s'està fent veure aquests primers dies. El montenegrí ha estat el jugador més valorat les dues primeres jornades. Beqa Burjanadze, Pepe Pozas i Dairis Bertrans són altres cares conegudes d'entre els nous. 

Juan Carlos García Gonzalez, Joaquín García González i Roberto Lucas arbitraran el partit. 
Arxivat a