Arresten un manresà de 25 anys que acumula més de 40 detencions

Aquest divendres ha estat detingut per temptativa de furt i atemptat a agent de l'autoritat

Plana de l'Om de Manresa on s'han produït els fets
Plana de l'Om de Manresa on s'han produït els fets | AFT
Redacció
24 de setembre del 2021
Actualitzat a les 22:17h
Agents de la Policia Local de Manresa han detingut aquest divendres al vespre a la plana de l'Om un jove de 25 anys que acumula més de 40 detencions. En aquesta ocasió ha estat detingut per una temptativa de furt i per atemptat a agent de l'autoritat.

Els fets han passat poc abans de 2/4 de 9 del vespre quan una patrulla no uniformada de la Policia Local de Manresa ha vist com un jove intentava furtar el mòbil d'una vianant. La patrulla, amb el suport d'una altra uniformada, ha aturat el pispa per procedir al seu escorcoll i contenció. El jove s'ha resistit a l'escorcoll i ha intentat donar un cop de puny a un agent, motiu pel qual ha estat reduït i detingut.

El dispositiu policial integrava el dispositiu conjunt Tremall, portat a terme aquest estiu entre Mossos, Policia Local i Cos Nacional de Policia. La patrulla no uniformada circulava per la plana de l'Om i el passeig de la República després de rebre la queixa dels comerços sobre la presència d'un grup d'homes, habituals a la zona, que es trobaven beguts i que molestaven els vianants que passaven pel carrer.